Nejprodávanější tenisky v roce 2023 TOP 5

Těšili jste se, jak vypadá 5. - 1. místo v nejprodávanějších teniskách za rok 2023? Upřímně se na to každý rok těšíme i my. 

Tak pojďme rovnou k věci a nechte se třeba i inspirovat pro další nákup tenisek, v kterých úspěšně vyšlápnete do roku 2024. 

 

5. místo

Jordan 1 Mid "Obsidian"

Model Obsidian, který byl poprvé vydán v roce 2019 ani po letech neztrácí na kráse. A už vůbec ne na oblíbenosti. Opravdu se jedná dlouhodobě o jednu z nejvíce oblíbených tenisek, které prodáváme. Při pohledu na tuto skvělou tenisku se to dá pochopit a tento fakt jen podtrhnout. 

 

Pokud je ještě nemáte v botníku, můžete nakoupit zde. 

 

 

 

 

4. místo

Jordan 1 Mid "Taxi"

Ani letos v TOP 5 nebudou chybět. Oblíbený model, jak pro muže, tak pro ženy, jak na léto, tak na zimu. Prostě a jednoduše boty pro všechny a pro všechno. Dovedete si snad představit, že by ve sbírce jakéhokoliv sneakerheada tato teniska chyběla? My ne. 

 

Svou velikost u Jordan 1 Mid "Taxi" si můžete vybrat zde. 

 

 

 

 

3. místo

Jordan 1 Mid "True Blue" 

A bronzovou medaili získávají... a musíme říct, že velice zaslouženě opět Jordan 1 Mid, tentokrát model "True Blue".  Kombinace šedé, bílé a modré barvy? To je dokonalost sama. No podívejte se sami. Není to láska na první pohled? A co teprve na první obutí. 

 

Své lásky můžete koupit zde. 

 

 

 

 

2. místo 

Jordan 4 Retro "Frozen Moments" 

A je to tady, stříbrná medaile pro tenisky se stříbrnými prvky, i když pro nás jsou vlastně vítězové. Tenisky, které vyšly koncem srpna 2023 se dokázaly neuvěřitelnou rychlostí vyšplhat až na 2. místo! Neuvěřitelné! Jedinečný model Jordan 4 Retro "Frozen Moments" se stal neuvěřitelně oblíbený, že dokáže ještě velké věci. Jeho cenovka je sice vyšší, ale svou krásou vás přesvědčí, že za to stojí. 

 

Svůj pár si můžete koupit zde. 

 

 

 

1. místo

Nike Dunk "Panda"

Zlatá medaile udělena a z roku 2022 obhájena. Klasika všech klasik Nike Dunk "Panda" se stále drží na výsluní. I když se může zdát, že už je musí mít každý, tak přece jenom se někdo najde, kdo na svůj první kousek stále čeká. Nebo už si pořídil druhé? Třetí? No radši vám neřekneme, kolik jich máme my. 

 

Vítěze si můžete koupit zde. 

 

 

 

 

Žebříček TOP 10 nejprodávanějších tenisek na našem e-shopu máme za sebou a s radostí společně můžeme vyšlápnout do roku 2024 a těšit se, co nám přinese. 

Zajisté nás čeká velké množství nových dropů, které se budeme snažit co nejrychleji naskladnit a doručit přímo do vašich botníků. 

Všem vám děkujeme za skvělý rok 2023 a přejeme skvělý vstup do roku 2024.

Tým The Label