Nejprodávanější tenisky v roce 2023

Rok 2023 je u konce a na dropy tenisek nebyl vůbec nudný. 

My vám nyní přinášíme 10. - 6. místo nejprodávanějších tenisek na našem e-shopu za celý rok. Také jste vlastníky těchto tenisek? O to se s námi podělte označením na našem Instagramu - @the_label.cz

 

10. místo 

Nike Dunk Low "Light Orewood Brown Sashiko"

Release z roku 2023 v béžové barvě, který se hodí naprosto ke všemu. Zákazníka nezaujme pouze jeho vzhled a skvělé provedení, ale i jeho cena, která se nyní pohybuje okolo 5 000 Kč. Ale musíme se vejít do velikosti 42.5, poté se teniska stává už více limitovanou a cena se dostává na 10 000 Kč, ale i to může být pro někoho důvodem ke koupi. 

 

Tenisky si můžete koupit zde. 

 

 

 

 

9. místo

Jordan 1 Mid "White Black Red"

S releasem se dostáváme do poloviny roku 2022, kdy vyšla na světlo světa oblíbená silueta Jordan 1 Mid v barevném provedení - bílá / černá / červená a hned bylo jasno, že se jí dostane velké oblibě. Toto klasické barevné provedení si oblíbí prostě každý a startovací cena okolo 3 800 Kč také mluví za vše. No kdo by je nechtěl mít doma? 

 

Jordan 1 Mid "White Black Red" koupíte zde. 

 

 

 

 

8. místo 

Nike Dunk Low "Rose Whisper"

Nyní něco pro dámy. Oblíbená dámská teniska "Rose Whisper" se v žebříčku TOP drží už od roku 2022, kdy byl jejich drop. Opět teniska s přijatelnou cenovkou pro každého a skvělou barevnou kombinací, která se hodí na každou příležitost. Pokud jí ještě nemáte v botníku, tak hurá na nákup! 

 

Nike Dunk Low "Rose Whisper" najdete zde.

 

 

 

 

7. místo

Nike Air Force 1 Low Supreme White

Někdo by si mohl říct "až 7. místo", ale je to tak. Téměř dokonalá teniska, kde se spojila největší klasika Nike Air Force 1 se značkou Supreme je na streetfashion trhu stálicí už od roku 2021. Obohacené "AFka" o logo Supreme a pobrandované tkaničky na ulici jednoduše vyniknou a s vhodným outfitem ukážou, že vy módě prostě rozumíte. 

 

Tyto pecky nakoupíte zde.

 

 

 

 

6. místo

Jordan 1 Mid "Stealth"

Vystoupit z davu? Ten první krok můžete udělat právě s teniskami Jordan 1 Mid "Stealth". Barevná kombinace, která je jak pro dámy, tak pro pány a nikdy vás neomrzí. Dát si tuto tenisku na poličku a celé dny na ní koukat je naprosto dostačující a pocit štěstí z vás neopadne ani po roce.

(Pozn.: víme o čem mluvíme :D ) 

Jordan 1 Mid "Stealth" koupíte zde. 

 

 

 

První část nejprodávanější tenisek máme za sebou. Pokud ještě nemáte svůj kousek z tohoto žebříčku, tak určitě zavítejte na náš e-shop. A pokud vám do oka padne jiný model? Třeba ho svým nákupem podpoříte do žebříčku v roce 2024. Přejeme příjemné nakupování.