Rodina Lucky Green míří na trh!

Zelené jaro startuje ve velkém. Jordan představuje všechny modely Retro 1 v barevné kombinaci "Lucky Green".

Jordan Retro 1 High "Lucky Green" 

Model, který nemusíme blíže představovat, jelikož ho všichni dobře znají. Ani barva není žádnou novinkou, v minulosti se zelená kombinace barev již osvědčila a letos jejich slávu jen podtrhla. Zelená, černá a bílá k sobě prostě sedí a každý sneaker head by měl mít tento model ve svém botníku. 

Mimo vzhled se můžeme spolehnout na kvalitní provedení s koženou konstrukcí, pohodlným vnitřkem a odolnou podrážkou. Zkrátka a jasně, obutí těchto bot je radost. 

Official Images: Air Jordan 1 High Og Lucky Green

Jordan Retro 1 Mid "Lucky Green"

Menší kolega od Jordan 1 Retro High OG není úplné dvojče, ale spíše skromnější bratr. Skromnější rozhodně ne na kvalitě nebo vzhledu, ale především na barvě. Zeleno bílé provedení připomínající Boston Celtics si své fanoušky rozhodně najde a nemusejí být ze světa basketbalu.

Ikonické logo „Wings“ na boční straně, značka Jumpmana na horní části jazyka a také černá povrchová úprava, stejně jako podešev na podrážce je detailní zpracování, které vytváří dokonalost Air Jordan 1 Mid, který je vhodný pro každý den.

Jordan 1 Low "Lucky Green" 

Nejmenší z rodiny, ale na oblíbenosti a kráse mu to neubírá. To je silueta Jordan 1 Low "Lucky Green". Nízké Jordany se podobají spíše Jordan Retro High, ale rozdíl najdeme například na jazyku, který je v zelené barvě. 

Milovníci nízkého provedení tenisek tedy můžou slavit, jelikož tento model se opravdu povedl a outfit se k němu skládá sám! 

Air Jordan 1 Low Pine Green Dropping Spring 2023

Už máte svého favorita? Pokud ano, tak nakoupit můžete zde!