Travis Scott’s Jordan Jack Trainer “Taupe Haze” plánuje release na podzim roku 2024

Travis Scott a  Nike, Inc. ještě oficiálně nepředstavili novinku Jordan Jumpman Jack Trainer, ale silueta už nyní vytváří směr stylu pro podzim 2024.

Jedná se o midové tenisky, které Travis poprvé navrhl pro oregonského partnera. Přestože tenisky připomínají svou perfomací boty z 90. let, tak představují zcela nový jazyk - zejména ve srovnání s řadou Air Jordan. Na Jumpman Jack Trainer se dostává obrácený swoosh, stejně jako na ostatních počinech. Dvojice zakořeněná v designových prvcích staré školy má navíc do nového roku přenést tlumenou barevnou paletu značky Cactus Jack (stejně jako v případě nedávno ohlášeného modelu Travis Scott Jordan 1 Low "Black Olive").

Podle spolehlivého dua Sneaker Files a @zSneakerHeadz se v roce 2024 chystá uvedení modelu Jordan Jumpman Jack Trainer v barevném provedení "Taupe Haze". Sám Travis to sice ještě nepotvrdil, ale tato zvěst by zapadala do zbytku spolupráce Travise Scotta s oregonským konglomerátem. Kromě toho se "Taupe Haze" dříve objevil na modelu Air Jordan 4, o němž se všeobecně věřilo, že jej značka vyrobila jako příležitost využít momentum způsobené speciálním párem "Mocha" darovaným přátelům a rodině umělce v roce 2018. Očekává se, že údajný make-up Jumpman Jack Trainer dorazí s "Thunder Blue" swooshem, "Sail" mezipodešví a "Light Gum Brown" podrážkou.

Těšte se ty co Travis Scott přinese za novinky, které mají vyjít  v roce 2024.